نصب ترمووود

آراد-چوب-ایرانیان-ترمووود-چوب-ترمو-نصب-ترمووود-

نصب ترمووود

برای نصب ترمووود نیاز است اقداماتی در جهت بهبود کیفیت انجام شود، از جمله دقت در خرید چوب با کیفیت و بدون ترک. قبل از نصب باید در نظر داشته باشید که چوب های خریداری شده کاملاً هموار و یا به اصطلاح بدون تاب خوردگی باشند زیرا اگر چوب دارای ترک باشد هنگام نصب با پیچ یا میخ ممکن است این ترک تا انتهای چوب در راستای طول پیش رفته و باعث از بین رفتن آن می شود و همچنین اگر سطح الوار ترمووود یک دست و صاف نباشد به راحتی نصب نشده و زیبایی کار از بین میرود.

لازم به توضیح است که اگر ترک خوردگی یا آسیب دیدگی چوب ترمو در ابتدا و انتهای الوار قرار گیرد نیازی به نگرانی از بابت آن نیست زیرا قسمت مردگی چوب به حساب می آید و بهتر است حدود ده سانتی متر از ابتدا و انتهای چوب به عنوان پرت برش داده شود و بعد چوب به زیبایی روی سطح نصب می شود.

آراد-چوب-ایرانیان-ترمووود-چوب-ترمو-
آراد-چوب-ایرانیان-ترمووود-چوب-ترمو-

زیرسازی مناسب نصب ترمووود:

برای نصب چوب های ترمو نیاز به زیرسازی مناسب می باشد این زیرسازی به دو صورت قابل اجرا می باشد:  زیر سازی سیمانی و زیر سازی فلزی. سطحی که چوب ترمو روی آن نصب می شود باید کاملاً ساده و بدون پستی و بلندی باشد همچنین با توجه به متریال باید از زیرسازی سیمانی یا فلزی استفاده نمود.

زیر سازی سیمانی:

زیر سازی سیمانی بیشتر مخصوص نمای ساختمان می باشد که در این روش حدود ۴ سانتی متر سیمان استفاده می شود. توجه داشته باشید که سطح سیمان باید کاملا تراز باشد. پس از خشک شدن روی آن چوب زیر سازی نصب نموده و در ادامه چوب های ترمو به راحتی روی آن نصب می گردد.

 زیرسازی فلزی:

این نوع زیر سازی به طور معمول مختص کف می باشد به صورتی که پس از تهیه قوطی فلزی چهار در چهار  آنها به فاصله ۴۰ سانتی متر از هم دیگر قرار می گیرند. روی این قوطی های نصب شده چوب های زیر سازی روسی (با ۲۵ درصد کاهش رطوبت) قرار داده شده  و به وسیله پیچ سرمته در راستای عمود بر ترمووود هایی که قرار است نصب شوند، وصل می گردند اما در صورتی که نما قوس داشته باشد به جای سر مته از گیره استفاده می شود. چوب های زیر سازی معمولاً ضخامت ۳ در ۵ بوده و زیر ساخت خوبی برای نصب ترمووود می باشند.

روش-کلی-اجرای-کف-کاذب-چوبی
روش-کلی-اجرای-کف-کاذب-چوبی

در ارتباط با هر دو نوع زیر سازی باید توجه داشت که اگر از قوطی فلزی برای نما استفاده شود باید به صورت عمودی با چوب های اصلی و با فاصله ۵۰ سانتی متر از یکدیگر قرار گیرند و اگر زیر سازی سیمانی برای کف انتخاب شود باید به شیب بندی‌ها توجه گردد.

انواع اتصالات ترموود برای نصب ترمووود:

روی سطح می توان از چسب، پیچ، میخ و گیره پروفیکس استفاده نمود که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

 چسب pu:

 به طور معمول این روش برای ساخت وسایل دکوری چوبی استفاده می شود و با توجه به مقاومت بسیار کم در برابر آب و طولانی بودن زمان خشک شدن برای چوب های کف و نما کاربردی ندارد.

چسب-پیور--ترمووود-آراد-چوب-ایرانیان-pur-1
چسب-پیور–ترمووود-آراد-چوب-ایرانیان-pur-1

 پیچ:

 پرکاربردترین و بهترین روش نصب ترمو برای فضای بیرون استفاده از پیچ های گالوانیزه و ضد زنگ می باشد. بهترین سایز پیچ ها ۴ سانت می باشد . استفاده از پیج هایی با سایز بزرگتر باعث ترک خوردگی در چوب می شود. پیچ های رنگی برای نما یا کف به فاصله ۴۰سانتی متر از همدیگر نصب شده و به خوبی ترموود را روی سطح نگه می دارند و همچنین با توجه به هم رنگ بودن آنها با ترموود به زیبایی پروژه لطمه‌ای وارد نمی شود. از این پیچ ها برای نصب ترمووود روی نما، کف، فلاور باکس و…استفاده شده و قیمت آن با توجه به ضد زنگ بودن، استحکام و مقاومت بالا بسیار مقرون به صرفه امی باشد. این پیچ ها در ۲ رنگ قهوه ای تیره و روشن در سایت آراد چوب ایرانیان موجود می باشد.

پیچ-رنگی-نما-الکتروستاتیک-آراد-چوب-ایرانیانپیچ-رنگی-نما-الکتروستاتیک-آراد-چوب-ایرانیان
پیچ-رنگی-نما-الکتروستاتیک-آراد-چوب-ایرانیان
پیچ-رنگی-نما-الکتروستاتیک-آراد-چوب-ایرانیان
پیچ-رنگی-نما-الکتروستاتیک-آراد-چوب-ایرانیان

 میخ تیپو:

از میخ تیپو برای ساخت وسایل چوبی و فلاور باکس و پوژه‌های داخلی استفاده می شود. پس از نصب روی سطح ترمو به هیچ عنوان مشخص نمی باشد. سرعت اتمام پروژه با استفاده از میخ بسیار بالا میرود اما با توجه به اینکه این میخ ها ضد زنگ نبوده ممکن است در معرض آب و رطوبت زنگ بزند.

میخ-تیپو-آراد-چوب-ایرانیان-چوب-ترمو-ترمووود
میخ-تیپو-آراد-چوب-ایرانیان-چوب-ترمو-ترمووود

گیره پروفیکس:

 گیره پروفیکس یا گیره فلزی ترمووود یا کلیپس خرچنگی برای نصب چوب های کف و نما و کاربرد بسیاری دارد جنس این کلیپس ها گالوانیزه بوده و به هیچ عنوان زنگ نمی زند.

برای استفاده از این کلیپس ها باید چوب هایی با ضخامت 19میلی متر به بالا استفاده شود و در کنار چوب ها شیار ایجاد شود. تا گیره به راحتی در بین این شیار ها قرار گیرد سپس گیره را با پیچ به سطح وصل نموده و به هیچ عنوان روی چوب اثری از آن باقی نمی ماند. گیره ها از لحاظ قیمت نسبت به مابقی روش های اتصال گران تر بود اما مهمترین مزیت آن مخفی بودن روی سطح کارمی باشد.

گیره-پروفیکس-کلیپس-فلزی-آراد-چوب-ایرانیان
گیره-پروفیکس-کلیپس-فلزی-آراد-چوب-ایرانیان

منبع: سایت آراد چوب ایرانیان www.awi.co.com

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید